ERZURUM / TEKMAN - Güzeldere İlkokulu

Nis

23 NİSAN DÜNYA ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program ile şehitlerimizi andık Çanakkale Zaferini kutladık.

Mrt

Ramazan ayının önemine binaen ışıklı ramazan köşesi hazırlandı kese içerisinde her gün için ayet,hadis,dua,bilmeceler bulunmaktadır . Öğrenciler her günün kesesini açıp okuyarak  okulda manevi bir

iklim oluşmaktadır.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamındaa okul panosu hazırlandı, sınıf kapılarına afişler asıldı, öğrencilere boyama yaptırılarak sağlıklı yaşama ve zararlı alışkanlıklardan korunmaya dikkat çekildi.

Ock

Tekman Kaymakamımız Sayın Hasan Raşit TAŞKIN Beyefendi , Jandarma komutanımız,ilçe emniyet müdürümüz,İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Suat SEFİL beyfendi ve yanlarındaki heyetle birlikte okulumuzu ziyaret etmişler ve öğrencilerimize karnelerini vermişlerdir.Bu ziyaretleri bizi onurlandırmıştır.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Akıllı tahta alt yapı çalışması başladı.

Haz

4006 TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ coşkuyla kutlandı. İlçe milli eğitim şube müdürü Yahya ÇETİNKAYA ve ilçe şube müdür yardımcımız Murat ATMACA'ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Ayrıca fuarda emeği geçen başta Melike Özmen olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZI Erzurum Tübitak ve Erbap sorumluları ziyaret etti. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN !

May

Türkçe dersi proje ödevi olarak ilçemizdeki meslek sahipleri ile röportaj yapıldı. Öğrencilerimiz ikişerli grup olarak Aile Hekimi Dr.  Gülşah Zeynep Karaoğlu,Veteriner Hekim Muttalip Öztürk ve Ziraat Mühendisi Damla Hanım ile röportaj gerçekleştirdiler.

Nis

Öğrencilerimiz okul camisini ziyaret ederek camide ders işledi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

5.sınıf öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerime'e geçişlerini ve Ramazan ayının gelişini kutlamak üzere yapılan etkinliğimiz için emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dart Turnuvasına katılan öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.

Mrt

Bir savaştan ziyade Türk ordusunun yazdığı bir destan olan Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, canlarını vatanları için feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi saygıyla anıyoruz.